Két autó ütközött Lábod térségében

Két tűzesethez és kilenc műszaki mentéshez vonultak a somogyi tűzoltókat a hétvégén. Tízszer pedig téves jelzés érkezett a műveletirányítási központba.

Egymást követték a balesetek vasárnap délután Somogyban. Két személygépkocsi ütközött össze a 6616-os úton, Lábod térségében. Mindkét autó az árokba sodródott az ütközés következtében. A járművekben összesen hat ember utazott, valamennyien kiszálltak a gépkocsikból, amelyeket a nagyatádi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.

Fotó: Nagyatád HTP
Fotó: Nagyatád HTP

Két személygépkocsi karambolozott a 7-es főúton, Siófokon, a Wesselényi utcában. A járművek műszaki mentését a siófoki hivatásos tűzoltók végezték.

Ráfutásos baleset történt a 67-es főút 46-os kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon, Kaposváron. A város hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik felitatták az úttestre kifolyt üzemanyagot és olajat, megelőzve egy újabb balesetet.

Fonyód és Lengyeltóti között is két személyautó karambolozott. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, amelynek ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. A mentők négy sérültet szállítottak kórházba.

Fotó: Balatonboglár ÖTP
Fotó: Balatonboglár ÖTP

Kigyulladt egy személygépkocsi péntek délután Kőröshegy külterületén. Amikor a siófoki hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, a jármű már teljes terjedelmében égett. Az egység két habosított vízsugárral gyorsan körülhatárolta a tüzet, így a lángok nem terjedtek át a járműtől mindössze három méterre lévő melléképületre – írja közleményében a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Megosztás