Két kamion frontálisan ütközött!

Ma kora reggel a 67-es főúton két teherautó egymásba rohant Somogyaszalónál. A sofőrök túlélték az ütközést, de a roncsok közé szorultak. Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták a műszaki mentés idejére.

Frissítve: A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon ezidáig teljes pályás útlezárás volt érvényben, a forgalom 11 óra 55 perctől félpályán halad.

Frontálisan ütközött két teherautó szerda kora reggel a 67-es főút Kaposfüred és Somogyaszaló közötti szakaszánírja a katasztrófavédelem.hu. A balesetet a kamionok vezetői túlélték, de a deformálódott utastérbe szorultak. A balesethez a Kaposvári Hivatásos Tűzoltókat és a Kötél Egyesület önkénteseit riasztották. A járművek áramtalanítása után megkezdték a műszaki mentést: feszítő-vágó berendezésekkel tudták csak kiszabadítani a két sérültet az összeroncsolódott vezetőfülkéből. A mentés követően a két sofőrt kórházba szállították a mentők. A műszaki mentés idejére a 67-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. 

Fotó: Somogy MKI, Kaposvári HTP

A roncsokba szorultak a vezetők
A roncsokba szorultak a vezetők
Erőgépekkel szabadították ki a két sofőrt
Erőgépekkel szabadították ki a két sofőrt
Megosztás