Nem volt malacuk

Három disznóját lopták el hajnalban egy polányi férfinak. A rendőrök egy falubeli melléképület padlásán találták meg a három, már félig feldolgozott sertést, amiket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. Videóval!

A körzeti megbízottak 2018. március 28-án az esti órákban Mernye belterületén igazoltattak egy gépkocsivezetőt, közölte a rendőrség. A sofőr a rendőröknek elmondta, hogy épp az Igali Rendőrőrsre tartott: feljelentést kívánt tenni, mert még aznap hajnalban ismeretlen elkövetők három disznóját ellopták. Ezt követően az egyenruhások a férfi polányi lakcímére mentek, ahol az ól mellett vérgyanús nyomokat találtak, amik az egyik szomszédos ház udvaráig vezettek. A rendőrök az ingatlanban tartott házkutatás alkalmával, a melléképület padlásán megtalálták a három már félig feldolgozott sertést, amiket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak.

A nyomozók az üggyel kapcsolatban négy személyt fogtak el és állítottak elő a rendőrőrsre, ahol őket lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 19 éves, a 22 éves és a 28 éves polányi férfiak, a 26 éves balatonboglári társukkal együtt elismerték a bűncselekmény elkövetését.

 

Megosztás