Sorra törik össze az autókat a 68-as főúton

Képeket kaptunk a Lábod és Nagyatád közötti tegnapi balesetről. Ugyancsak a 68-as számú főúton történt, hogy összeütközött két autó tegnap, egyikük a beton hídfejnek csapódott.

Amint arról tegnap beszámoltunk, csütörtökön kora este a 68-as számú főút Nagyatád és Lábod közötti szakaszán egy személyautó kisodródott a kanyarban és árokba csapódott, majd fejtetőre borult. A járműben csak a sofőr utazott, ő saját erejéből ki tudott szállni. A kiérkező nagyatádi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását, kerekeire állították és kivontatták a roncsot az árokból. 

Marcali külterületén, a 68-as számú főúton összeütközött két személyautó csütörtökön délután. Az ütközés következtében az egyik személygépkocsi az árokba hajtott és beton hídfejnek csapódott, a másik az úttesten képezett forgalmi akadályt. A marcali hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd közreműködtek a műszaki mentésben és a forgalmi akadály megszüntetésében.

Szerdán a Széchenyi tér sarkán ütközött össze két személygépkocsi, kedden pedig a Bajcsy és a Baross utcák kereszteződésében csattantak egymásnak az autók.

Megosztás