Szeretetcsomagot kaptak a nehéz sorsú gyermekek

A Családok Átmeneti Otthonában többször is járt ma a Mikulás. Először a motorosok vittek a csöppségeknek ajándékot, majd egy több éve létező civil kezdeményezés önkéntesei ajándékozták meg a gyermekeket.

Az elmúlt évek sikerein felbuzdulva újfent úgy döntött egy maroknyi civil, hogy a Családok Átmeneti Otthonának legkisebb lakóinak örömet szerezve, úgynevezett szeretetcsomagot visznek a gyermekeknek.

Idén harminc csomaggal készültek, hogy biztosan mindenkinek jusson egy-egy csokimikulás, karácsonyi bögre, szaloncukor és ünnepi matricacsomag. A délelőtti átadáson kevés gyermek tartózkodott az épületben, hisz éppen óvodában, iskolában voltak, de biztosan nagy volt az öröm délután, amikor kiderült: az otthonban is járt a Mikulás.

– Hálásan köszönjük mindenkinek a segítségét, hozzájárulását! Tették mindezt annak a reményében, hogy ezzel a kezdeményezéssel remélhetőleg hagyományt teremtenek Nagyatád – mondta el Harsházi-Kovács Dorina, a kezdeményezés egyik lebonyolítója.

Akik hozzájárultak mindehhez: Horváth Mónika, Lukács Katalin, Simonné Dr. Tóth Mária Erzsébet, Varga Judit, Horváth Csaba, Prokli József, Gondáné Szabó Ágota, Harsházi Balázs, Harsházi-Kovács Dorina, Klisz Tibor, Kovács József, Kovácsné Káplár Erika, Kovács Dávid, Kovács-Svégel Kamilla, Horváth Klaudia és Csikós Brigitta.

Megosztás