Nyerjen belépőt a Táncdalfesztiválra!

A 60-70-es évek táncdalfesztiváljainak hangulatát idézi fel az előadás élő zenei kísérettel, fatáblás zsűri szavazatokkal, korhű jelmezekkel és a korra jellemző finom humorú konferálással. Hamisítatlan retrohangulat!

Zalatnay Saci: Hol jár az eszem?; Kovács Kati: Találkozás egy régi szerelemmel; Szécsi Pál: Gedeon bácsi; Németh József: Kicsit szomorkás a hangulatom – ismerősek ezek az örökzöldek? Ha igen, ott a helye a Déryné Vándorszíntársulat remek előadásán május 5-én este a kulturális központban! Ha nem, itt az alkalom, hogy átélje az akkori idők hangulatát. Ízelítőül bemutatunk egy előzetest.

Az érdeklődés, a játékosság és az interaktivitás jegyében pedig felajánlunk Önöknek 2 db páros belépőt. Ezeket azon kedves olvasóink között sorsoljuk ki május 4-én, pénteken reggel, akik helyes választ adnak az alábbi kérdésünkre.

Mindössze az Atádhír szerkesztőségének öt tagját kell megnevezniük, mégpedig abban a sorrendben, ahogy az alábbi – persze, retro, azaz gyerekkori – fotókon egymás után láthatók. Mármint láthatóak vagyunk. Segítségképpen álljanak itt a neveink, plusz közöljük egy mostani, közös fotónkat is (balról jobbra haladva): Herr Dávid, Grunner Fanni, Katona József, Vránics Ildikó és Röhrig Dániel. A megfejtésben megelégszünk a keresztnevekkel is, és elég a facebook-oldalunkon kommentben odaírni a poszt alá (de csakis helyes sorrendben!).

Így nézünk ki most
Így nézünk ki most

Következzenek tehát a fotók, amelyeken még mind őszinte emberek voltunk (családtagoknak és egyéb rokonoknak nem ér!).

 

 

Megosztás