hirdetés
2019. Április 20, Szombat
Tivadar napja

MZPERX, jelentkezz! - nagyatádi rádiós eredmények Szerző: Herr Dávid | 2018-11-08 12:24:08 | Címkék: ha3kgz , rádióklub, rádió, nagyatád, verseny

Már második alkalommal remekeltek a nagyatádi rádióklub tagjai nemzetközi versenyen. Bronz, ezüst, arany, sőt, gyémánt okleveles eredményt szereztek a klubtagok.

"CQ DE HA3KGZ PSE K"

Több százszor hangzott fel az éterben az elmúlt hét napban ez a nemzetközi kódolású távíró szöveg.  Jelentése : „általános hívás a HA3KGZ rádióamatőr állomástól és vételre kapcsol”.

Az NKSK Rádióklub tagjai teljesítették a bronz, ezüst, arany valamint a gyémánt diploma feltételeit, és kiválóan szerepeltek a 45. HA-QRP nemzetközi rádióamatőr versenyen. Remek eredményt ért el egyéni HA3GZ hívójellel Menyhárt Tibor, valamint HA3HT jellel Hosszú József, mindketten gyémánt diplomát szereztek. A rádióklub megalakulása óta ez volt a második sikeres szereplésük a nemzetközi mezőnyben (az első versenyükről itt olvashatnak).

Terveik között szerepel a december hónapban a Civitas Fidelissima (Hűség városa) diploma megszerzése. Következő évben az antennapark, és adó-vevő berendezéseik korszerűsítése szerepel programjukban, hogy magyar és nemzetközi versenyeken ezután is jól szerepeljenek.

Vissza az előző oldalra