Árokba esett egy ló, parkoló teherautónak hajtott egy személyautó

Egy hajléktalan pedig felgyújtotta a siófoki betlehemet, majd a padon ülve várta meg a rendőröket. Egy fa dőlt a 68-asra, ezt a nagyatádi tűzoltók távolították el. Egy lábodi családi ház kéményében a lerakódott korom gyulladt ki hétfő hajnalban.

Tizennégyszer riasztották az elmúlt napokban a somogyi tűzoltókat.

A böhönyei önkormányzati tűzoltók egy árokba esett lovon segítettek. Az állat magatehetetlenül feküdt az árokban, amíg meg nem érkezett a segítség. A helyszínre érkező tűzoltók először megnyugtatták az állatot, majd heveder és kötelek segítségével lábra állították a patást, amely sérülés nélkül megúszta a kalandot.

Szombaton reggel egy parkoló teherautónak hajtott egy személyautó Kadarkút külterületén, Hedrehely közelében. Az autóban ketten utaztak, egyiküket kórházba kellett szállítani.

Szintén szombaton egy fa dőlt a 68-as útra, itt a nagyatádi tűzoltók segítségét kérték, akik eltávolították az úttestről a kidőlt fát.

A hétfőre virradó éjjelre is jutott munka a nagyatádiaknak, egy lábodi családi ház kéményében gyulladt ki a lerakódott korom. Városunk tűzoltói eltávolították a fűtőanyagot a tüzelőberendezésből, kitisztították a kéményt, majd hőkamerával átvizsgálták a füstelvezető környezetét. A tűz az épület tetőszerkezetére nem terjedt át. A lakók a ház fűtését nem tudják más módon megoldani, ezért ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Teljesen értehetetlen dolgok is történnek, ugyanis a Siófok főterén felállított betlehemet felgyújtotta egy hajléktalan férfi, majd leült egy padra, és megvárta a rendőröket. Elszámoltatására később kerül sor, mert a zavart viselkedése miatt az őrszoba helyett a kaposvári pszichiátriára szállították az elkövetőt.

Fotó: Somogy VMKI
Megosztás