Átadták a bajnoki érmeket Vukan utolsó hazai meccsén

Tegnap játszotta utolsó hazai bajnoki mérkőzését Vukan Nikolic. A veterán támadó most is betalált, a már bajnok Nagyatádi FC győzött. A találkozót követően éremátadásra, és egy új vándordíj átadására is sor került.

Két perccel a lefújás előtt Vukan Nikolic hatalmas taps kíséretében hagyta el a játékteret. Előbbi gyakran megesik, utóbbi sem ritka, ám a szombat este mégis más volt, hisz tétmérkőzésen, hazai pályán ez volt az utolsó mérkőzése a nagyatádi futball veterán gólkirályának. 

Egyébként a Nagyatádi FC 2-0-ra legyőzte a vendég Balatonlelle gárdáját, Vukan – mondhatni természetesen – ezen a meccsen is betalált. Rajta kívül Dekanics volt még eredményes, ő egy büntetőt váltott gólra. 

A lefújást követően Nemes Nándor az MLSZ Somogy Vármegyei Igazgatóságának elnöke, továbbá Ormai István polgármester adta át a csapatnak a bajnoki címért járó érmeket, valamint a trófeát. 

Ezeken túl pedig az ifj. Kömpf Gyula által alapított, a januárban elhunyt, a nagyatádi focihoz ezer szállal kötődő Kömpf Gyuláról elnevezett vándordíj átadása következett. Ezt, és a vele járó pénzjutalmat Fazekas Ádám érdemelte ki, aki 2016 februárja óta viseli az NFC-címeres mezt, és 2021 óta a felnőtt csapatot erősíti. Azóta már stabil és meghatározó tagja a csapatnak. Ebben a szezonban 28 bajnokin és 2 kupameccsen is kezdőként lépett pályára.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás