Bekukucskáltak az Árpádba a leendő elsősök

Az elmúlt héten a Bárdos iskola tartott hasonló rendezvényt, kedden pedig az Árpád iskolába kukucskálhattak be a nagycsoportosok, akik szeptemberben kezdik meg az első tanévet.

Ujvári Tomor igazgató és Pappné Tóth Andrea igazgatóhelyettes köszöntötte tegnap délután az Árpád iskola leendő elsőseit, illetve az őket kísérő szülőket. Tegnap volt az első, úgynevezett iskolakukucskáló rendezvény, aminek keretében az óvodások közelebbről megismerkedhettek az iskolával. Bemutatták a leendő tanítókat, illetve több helyszínen játékos feladatokkal várták a gyerekeket.

Ujvári Tomor elmondta, hogy az Árpádban már az első osztálytól lehetőség van idegen nyelvet tanulni, mind németet, mind angolt, ehhez pedig az iskola jelenlegei tanulói egy kedvcsinálóval készültek. De azért, hogy ne csak komoly dolgokról legyen szó, a negyedikesek farsangi műsorát is megnézhették az ovisok. Volt kreatív asztal, ahol rajzolhattak, színezhettek, ragaszthattak, de még a tornaterembe is bekukucskálhattak.

Legközelebb március 27-én várja az iskola a leendő tanulóit. A tervek szerint, és a korábbi hagyományoknak megfelelően az Árpádban kettő, míg a Bárdosban három első osztály indul a 2024/2025-ös tanévben.

Megosztás