Egy győzelem, egy vereség

A hétvégén a férfi kézilabdások Pécsre látogattak, a női csapathoz pedig a dunaújvárosi akadémisták érkeztek vendégségbe.

Nagyatádi RKC (női) – DKKA U21 30:25 (13:12)

A Dunaújváros U21-es csapatát fogadta a Nagyatádi RKC vasárnap a sportcsarnokban. A mérkőzésen az elejétől a végéig a mieink vezettek, csak az első félidő végét tudta szorosság tenni az ellenfél, de a második játékrészben folyamatosan 5-6 gól volt a különbség a két gárda között, így nem volt kérdéses a két pont sorsa.

Ez volt ebben az esztendőben az utolsó mérkőzés, legközelebb a PTE-PEAC korosztályos gárdája ellen játszik bajnoki meccset a Nagyatádi RKC 2024. február 18-án. A találkozót Pécsett rendezik.

A pontverseny jelenlegi állása:

PTE PEAC – Nagyatádi RKC (férfi) 33:23 (18:10)

Vendégsébe érkezett Pécsre a Nagyatádi RKC férficsapata. A találkozót egészen fura időpontban, délelőtt 11 órakor játszották, aminek csak az elejét tudták a nagyatádiak szorossá tenni, mert az első negyedórában egy gól volt a különbség a csapatok között, ám utána a pécsiek belekezdtek a gólgyártásba, és a szünetre már nyolcgólos előnnyel mehettek. A második felvonásban is potyogtak a gólok, jobbára az ellenfél részéről. A vége tízgólos pécsi győzelem lett.

A férfiak legközelebb február 17-én játszanak majd, akkor a Hőgyész gárdáját fogadják Nagyatádon.

A tabella állása:

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás