Egy hét múlva rendezik a hetedik forraltbor-főző versenyt

Ha január, akkor forraltbor-főző verseny. Immár hetedik alkalommal rendezik meg a szervezők, a helyszín – a tavalyi évhez hasonlóan – a Városgondnokság telephelye.

A következő napokra erős lehűlést jeleznek előre a meteorológusok, éjszakánként folyamatosan fagyni fog, de napközben is alig 3-4 Celsius-fokra van kilátás, viszont vasárnap némi melegséget hozhat a hetedik alkalommal megrendezett forraltbor-főző verseny, amelyen évről évre egyre nagyobb számú versenyző és vendég gondoskodik a jó hangulatról.

A rendezvényt – hasonlóan a tavalyi évhez – a Városgondnokság telephelyének udvarán rendezik meg, amely mind a Kiszely utca, mind a Jókai utca irányából megközelíthető.

A szervezők – az önkormányzat, Németh Csaba alpolgármester és a Prológ Nagyatád Alapítvány – azt írják, hogy nevezni a verseny napján 14 óra és 14:30 között lehet. A forralt borokat elkészítve is lehet vinni, de a helyszínen is meg lehet főzni, ehhez gázrezsót biztosítanak. További információ és előzetes nevezés a 30/866-4793-as telefonszámon.

Az elkészített italok szakavatott zsűri értékeli, és értékes díjakat kapnak a legjobbak. Természetesen nemcsak a zsűri, hanem a vendégek is fogyaszthatnak a forralt finomságokból, ezért mind a nevezőket, mind az érdeklődőket várják január 14-én, vasárnap fél 3-tól a szervezők.

(Kiemelt kép: depositphotos.com)

Megosztás