Egyirányúsították az Aradi utca egy részét

Ahogy korábban írtuk, az Aradi utcában gázvezeték-rekonstrukciót végeznek a szakemberek, amely lezárással jár. Ma délelőtt az Aradi utca egy részét lezárták a munkálatok miatt.

Az egyik sávot lezárták és egyirányúsították az Aradi utca egy részét csütörtökön délelőtt az E.ON munkatársai. Ennek oka, hogy több ütemben gázvezeték-rekonstrukciót végeznek a szakemberek az utcában. 

Mind a kulturális központ parkolójából, mind a Torma Üzletház előtt lévő parkolókból csak jobbra, a Baross Gábor utca irányába lehet kihajtani.

A lámpás kereszteződés irányából zsákutca tábla jelzi a lezárást, onnan csak a kulturális központ parkolójáig közlekedhetnek az autósok. A lezárással és egyirányúsítással érintett szakaszon 30-as táblát helyeztek ki, amely már az Arai utcai Coop üzlettől érvényben van.

A gyalogosok szabadon közlekedhetnek a Piactér irányába és irányából, illetve a munkálatok nem fogják az érintett szakaszon a gyalogos közledést érinteni.

Korábban írtuk, hogy a munka várhatóan június 30-án fejeződik be, és azt is, hogy a rekonstrukció ideje alatt a földgázszolgáltatás zavartalanul üzemel az utcában.

Megosztás