Elkezdődtek a SKIK vállalkozásoknak szóló járási programjai

Az elmúlt szerdán a NAV Online szolgáltatásairól hallhattak gyakorlatias előadást a nagyatádi és környékbeli vállalkozók, könyvelők. Ezzel a programmal vette kezdetét a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a vállalkozókkal” elnevezésű projektje, amely a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg.

A közel kétórás előadáson a résztvevők a legaktuálisabb adózási témákban hallhattak fontos információkat a NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága szakértőitől, akik szívesen válaszoltak bármely témában felmerülő kérdésre. Aki esetleg lemaradt volna, a program Kaposváron és online is elérhető lesz május 14-én.

A programsorozat folytatásában április 30-án 10 órától a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazhatóságáról tanulhatnak az érdeklődők Szekrényi Pétertől, a digitális transzformáció szakértőjétől a kulturális központban. A programra jelentkezők a már ingyenes verzióban is rendkívül hasznos Google Gemini használatához kapnak gyakorlati tanácsokat. Olyan témákat érint a program, mint a weboldal készítés, a hírek valóságtartalmának ellenőrzése, blog, hírlevél vagy éppen a marketingterv elkészítése.

Megtudhatják a résztvevők azt is, hogyan lehet egy nyaralást programostól pillanatok alatt megtervezni, hogyan segíthet a mesterséges intelligencia a nyelvtanulásban vagy akár kutatást végezni egy adott témában. Izgalmas előadásnak ígérkezik, ahová érdemes laptoppal vagy tablettel érkezni.

Ugyancsak a projekt keretében üzleti protokoll témában várhatóan június 26-án fog előadni Görög Ibolya protokollszakértő. A népszerű előadó a viselkedéskultúra szabályairól mesél a maga humoros módján, miközben gyakorlati példákkal szemlélteti, hogyan kell feloldani a kínos szituációkat és hogyan lehet rávenni másokat a helyes viselkedésre, akár az online kapcsolatok terén is.

A programokra a www.skik.hu oldalon a „Szövetségben a vállalkozókkal” bejegyzésre kattintva lehet jelentkezni, az ott található űrlap kitöltésével.

Megosztás