Bodvicai haláleset: gyilkosságra gyanakodnak a környékbeliek

Tegnap reggel egy összeégett női holttest került elő a bodvicai szőlőhegyen. Délután a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínelői is megjelentek a présháznál.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a bodvicai szőlőhegy 1-es dűlőjében egy holttestre bukkantak péntek reggel. Az áldozat egy középkorú nő volt, maradványai a lángok martalékává lett – ugyanis az egyik présház teraszán tűz pusztított a hajnali órákban, itt találták meg a holttestet. A hatóságok a helyszínre vonultak reggel 8 óra környékén, ám a tűzoltóknak már nem volt mit eloltaniuk. Annál több feladatuk lett a rendőröknek.

A helyszínt rendőrségi szalaggal lezárták, napközben egy rendőrautó parkolt az ingatan közelében, amíg megérkeztek a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínelői a kora délutáni órákban. A helyiek szerint gyilkosság történt. Megkeresésünkre a rendőrség szóvivői az alábbi választ adták:

A kérdéses haláleset kapcsán a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás érdekeire hivatkozva jelenleg bővebb tájékoztatást nem áll módomban adni.”

Fotók: Röhrig Dániel

Megosztás