Játszva várta a húsvétot több száz gyerek Nagyatádon

Tegnap délután mókás húsvétvárásra invitálta a kulturális központ és az Egészségfejlesztési Iroda a gyermekeket. Számos program, tombola, tojáskeresés, gyerekzsivaj és jókedv.

A húsvét közeledtével szervezett játszóházat a Nagyatádi Kulturális és Sportközpont, valamint a Nagyatádi Kórház Egészségfejlesztési Irodája a gyermekeknek. Az ingyenes programra kétszáznál is több gyerek érkezett, aprók és nagyobbak egyaránt.

A húsvéti színezősarokban a kisebbek alkottak, a valamivel nagyobbak pedig a csillámtetoválásra és az arcfestésre vártak. A türelmetlenebbek levezethették a várakozás feszültségét a játékos akadálypályán, aminek a teljesítése után tombolát kaptak.

Kötött programokra is várták az érdeklődőket, Sáráné Kocka Ágnes tartott Kerekítő foglalkozást, Rácz-Farkas Réka pedig a gyermekjóga rejtelmeibe avatta be a kicsiket.

A NaF!gyelj húsvéti tojáskeresést szervezett az épület mellé, és minden tojás rejtett valamilyen apróságot.

– A kedvencem az arcfestés volt! – mesélte lelkesen egy négyéves forma kislány, aki nyuszis festéssel az arcán mutatta a csillámtetoválásait, majd szeretett volna valamit még mondani, de az izgalom tovasodorta őt egy másik helyszínre.

A tombolasorsolásra számos nagyatádi vállalkozás ajánlott fel kisebb-nagyobb ajándékot, így igazán gazdag nyereménykínálatért izgulhattak a gyerekek.

– Apa, mindennap legyen ilyen! – kérte egy kislány fennhangon az édesapját távozóban a kulturális központból.

Megosztás