Országos elismerést kapott az ADYák és Márkus Marcell

A 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, Budapesten rendezték a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának eredményhirdetését, amelyen az atádi ADYák Szemle és Márkus Marcell Dávid diákvideós is elismerésben részesült.

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) minden évben meghirdeti Tehetségkutató Diákmédia Pályázatát, melyen idén összesen hét kategóriában lehetett indulni. A pályázat célja a legtehetségesebb, legügyesebb médiával foglalkozó fiatalok jutalmazása.

A KSZC Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnázium diáklapja, az ADYák Szemle Az év diáklapja kategóriában részesült dicséretben, a szakmai zsűri ezt mondta lapunkról: “Színvonalas, ígéretes diáklap.”

Márkus Marcell Dávid, az Ady technikum és gimnázium végzős tanulója Az év diák-videóújságírója kategóriában ért el 3. helyezést. A zsűri szerint “dicséret illeti az operatőrt, nagyon szuper beállításokat sikerült megkomponálnia”.

Azt, hogy kik Magyarország legjobb diákmédiásai, itt nézhetik meg. Május 20-án, pénteken az ünnepélyes díjátadó mellett nagyszabású vetélkedők döntőit, illetve számos érdekes, izgalmas előadást tekinthettek meg azok, akik ellátogattak a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

Megosztás