Óvatosan közlekedjünk a Taranyi úton!

Javában zajlanak a taranyi bekötőút 2 km-es szakaszának a felújítási munkálatai. A kivitelező markológépekkel is dolgozik a helyszínen, ahol a forgalomirányítás mellett körültekintően lehet haladni. Fotókkal és videóval!

Ahogy korábban már jeleztük, mintegy két hete elkezdődött Nagyatádon a Gyár utca 2 kilométeres szakaszának a korszerűsítése. Az egyik érintett szakaszon jelenleg ároktisztítás és az útpadka rendezése történik. A másikon pedig lebontottak egy megsüllyedt részt, ott új alapot építenek az útnak. Később a teljes 2 km-en felmarják az aszfaltot, és két új réteget terítenek majd oda. 

Mint arról szintén írtunk már, Nagyatádot idén egy másik korszerűsítés is érinti: a 681-es út Nagyatád-országhatár közötti szakaszán 2,6 km-t fognak kijavítani. Korábban az Atádhír kérdésére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt válaszolta: „A taranyi bekötőút munkálatainak kezdése 2018. április 9-e, hétfő, míg a 681-es számú főút Nagyatád-Országhatár esetében 2018. május 2-a, szerda.  Ezek a dátumok egyben a munkaterület átadás dátumai is. Mindkét munkát a Soltút Kft. nyerte el.

A felújítások és javítási munkák idején általában félpályás korlátozásra, így a forgalmasabb szakaszokon torlódásokra is számíthatnak a közlekedők. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be. A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Megosztás