A költészet és a zene lesz a főszereplő a héten

Ma verset kereshetnek a nagyatádiak, holnap a költészet napja alkalmából rendezett ünnepségre mehetünk, hétvégén pedig a rock klasszikusai csendülnek fel a kulturális központban.

A NaF!gyelj mára verskeresést szervezett Nagyatádra. A város forgalmasabb helyein verseket rejtettek el. Azt kérik, aki talál egy verset, az két fényképet készítsen. Egy szelfit a megtalált verssel, valamint egyet, amin az összes lap jól látszik. A képeket a NaF!gyelj e-mail címére, vagy messenger üzenetben küldhetik el ma éjfélig. A három játékos, aki a legtöbb verset gyűjti össze, verseskötetet kap ajándékba.

Holnap a József Attila sétányon rendezik meg a költészetnapi ünnepséget, ahol köszöntőt mond Ormai István, Nagyatád polgármestere, a városi szavalóversenyen legjobbnak ítélt fiatalok verselnek, fellép a Czindery Szépmíves Céh, a NaF!gyelj bájoló kórusa, illetve Farkas Zoltán, Harkály Gyula és Pauska Tímea is. Az ünnepséget követően József Attila szobránál helyezik el a megemlékezés virágait és mécseseit.

A kulturális központban a hétvégén újra felcsendülnek a rock klasszikusai. A színpadon a Woodpecker és a Hugo’s Rock Band zenekar csap majd a húrok közé este 8 órától. Erre az eseményre ezer forint a belépő.

Megosztás