A városházán lehet bejelenteni a temetői lopásokat

Csütörtökön ülésezett a képviselő-testület, ahol egyebek mellett a Somogy Temetkezési Kft. tavalyi évre vonatkozó beszámolóját is elfogadták. Szóba kerültek a temetői lopások is.

A napirendi pont tárgyalásakor vetette fel Pallai Lászlóné, hogy a megszaporodott temetői lopások ellen fel kell lépni, amire válaszul Puskás Péter Gábor, a társaság nemrégiben kinevezett ügyvezetője elmondta, hogy ők Nagyatádról szinte alig kapnak bejelentést, de nyilvánvaló számára, hogy létező problémáról van szó, megoldás pedig több is van. A legjobb, és egyben legköltségesebb egy kamerarendszer kiépítése lenne.

A polgármester azt kérte a nagyatádiaktól, hogy jelentsék be a lopásokat a városházán, ezzel egy tisztább képet kaphatnak arról, hogy milyen mértékű problémáról van szó, és ennek függvényében hozzák meg a döntést az óvintézkedésekről. 

– Figyeljük az adatokat, figyeljük, hogy mi történik, ha pedig több információ áll rendelkezésünkre, akkor egyeztetünk – mondta Ormai István.

A temetői lopásokat a városháza központi telefonszámán (0682/504-500) keresztül, a jegyzői titkárságot kérve jelenthetik be a nagyatádiak.

Megosztás