Átvették az első főnyereményünket

Még soha életemben nem nyertem semmit, nagyon örülök! – mondta Barzsóné Simon Tünde, az 5 éves Atádhír születésnapi játékának egyik nyertese. Az ElektroniX Műszaki Pont szárító-vasalóját vasárnap vette át az üzletben.

Még soha életemben nem nyertem semmit, nagyon örülök! – mondta a kivadári családanya. – Egy halom vasalnivaló vár most is éppen otthon, nagyon jól fog jönni ez a háztartási eszköz.

Az ősszel nyílt Nagyatádon az ElektroniX Műszaki Pont. Az üzemeltetője a Silibare Coffee Kft, a céget 1999-ben alapították, azóta vesz részt a város üzleti életében. Eredendően kávézót, cukrászdát, fagyizót működtetnek.

Mint a tulajdonosok elmondták, tevékenységüket szeretnék kiterjeszteni a műszaki piacra, mivel nagy igény merült fel erre a nagyatádi és a környékbeli emberek részéről. Céljuk magas színvonalú és takarékos elektronikai- és háztartási gépek forgalmazása. Úgy fogalmaztak: számunkra a legfontosabb a vásárlói elégedettség elérése hosszútávon, méghozzá teljes körű szolgáltatások nyújtásával.
Az Atádhír születésnapi nyereményjátéka a héten zárul: még két főnyereményért válaszolhatnak kérdéseinkre, ill. fejthetik meg feladványunkat. Eláruljuk: az egyik egy 25 ezer forint értékű bevásárlás; a másik pedig egy két személyre szóló vendégéjszaka lesz a Kamilla Apartmanházban welness részleg használatával (fűthető, parajdi sós vizes dézsafürdő és finn szauna) és reggelivel.

Fotó: Röhrig Dániel
Fotó: Röhrig Dániel

Megosztás