Bajnokavatás Nagyatádon

A hátralévő öt forduló pusztán formaság az NFC számára, ugyanis tegnap kora este a Balatoni Vasast legyőzve szerezte meg a bajnoki címét városunk együttese. A veretlen szezon már csak hab lenne a tortán.

Nagyatádi FC – Balatoni Vasas SE 2:0 (2:0) Gólszerzők: Jerkovic Marko, Nikolic Vukan

Hamar eldőlt a három pont sorsa a Mudin Imre Sportcentrumban tegnap kora este, ugyanis fél óra elteltével kétgólos előnyt harcolt ki magának az atádi együttes. A második félidőben nem született gól, így a 30 perc után kialakult eredmény egyben a végeredmény is lett, ami azt is jelenti, hogy az NFC öt fordulóval a vége előtt megszerezte a bajnoki címet! Az eddig lejátszott 23 meccsen 73 rúgott és 11 kapott góllal, veretlenül fordulnak rá a jutalomjátékra, ami az egész szezonon átívelő veretlenségi sorozatot illetően nem is lesz olyan egyszerű, hisz négy, még dobogóra esélyes csapattal is találkozik az atádi csapat.

A következő fordulóban Balatonlellére megy a Nagyatádi FC, akik a hatodik helyen állnak a tabellán, de elérhető közelségben van számukra a bronzérem, majd a Nagybajom gárdája látogat a bajnokcsapathoz, akik, ha a mai jutai kirándulásukon megszerzik a három pontot, akkor a dobogó legalsó fokára kapaszkodnak fel. Ezt követően egy újabb balatoni kirándulás következik, a középmezőnyben található Balatonkeresztúr fogadja az atádiakat. Az utolsó előtti találkozón a szintén dobogóra esélyes Kaposfüred teszi tiszteletét a Mudin Imre Sportcentrumban, a legutolsó bajnokit pedig Kadarkúton játssza le a nagyatádi csapat, akik szintén harcban állnak a dobogós helyezésért.

Akárhogy is alakulnak ezek a mérkőzések, a Somogy megyei első osztály bajnoka a Nagyatádi FC!

A kép forrása: NFC facebook
A kép forrása: NFC facebook

Megosztás