Balatoni döntetlen

Az immár bajnok Nagyatádi FC Balatonlellére látogatott a megyei első osztály 26. fordulójában. Kézilabda mérkőzést a hétvégén nem rendeztek. A következő hétvégén két nagyatádi csapat is hazai környezetben léphet pályára.

Balatonlellei SE – Nagyatádi FC 1:1 (1:1) Gólszerzők: Körmendy Kevin Tamás (Balatonlelle SE); Horváth Péter (NFC)

A továbbra is veretlen, immáron bajnok nagyatádiak a Balaton partjára látogattak, ahol a Balatonlelle csapata fogadta őket. Az első félórát követően a hazaiak betaláltak az NFC kapujába, ám a hátrányba került Nagyatád hat perc múltán kiegyenlített, ami egyben azt is jelentette, hogy ezzel a gyors gólváltással kialakult a végeredmény, és egy ponttal távozhattak Lelléről a mieink.

Jövő héten a bronzérem várományosa, a Nagybajomi AC érkezik a Mudin Imre Sportcentrumba. A mérkőzést május hatodikán, délután öt órakor játsszák majd. 

Nemcsak labdarúgó-mérkőzés, hanem kézilabda is lesz Nagyatádon az anyák napját megelőző napon. 18 órakor lép parkettára a férfi kézilabdacsapat a Csömöriek ellenében, ami pikáns mérkőzésnek ígérkezik, ugyanis mindkét csapatnak égető szüksége van a győzelemre, hogy kedvezően alakuljon számukra a pontverseny.

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás