Egyelőre 3 hónapig jár a Tesco buszjárat Nagyatádon

Július közepe óta járja a várost a Tesco ingyenes buszjárata, ami az OMV kúttól indulva az áruházig öt megállóban áll meg. Kihasználtság függvényében döntenek arról, hogy fenntartják-e a járatot.

Július 18-án tesztjelleggel újra elindult Nagyatádon a Tesco áruház ingyenes buszjárata, amely naponta 13 alkalommal közlekedik a városban.

A járat reggel 8 órától este 8 óráig óránként közelkedik, és az OMV kúttól indul, majd a Kápolna utca sarkán lévő buszmegállóban áll meg, ezt követően a posta előtt, majd a nyomdánál, az Árpád utcában és a henészi buszmegállónál.

Az áruház külső kommunikációs menedzsere levelében azt írta:

Valóban újraindult a Tesco ingyenes vásárlói buszjárata Nagyatádon, egyelőre tesztjelleggel, 3 hónapos időtartamra július 18-tól.
Kiskereskedőként folyamatosan arra törekszünk, hogy vevőink a lehető legkényelmesebben és legkedvezőbb áron vásárolhassanak be nálunk, és ehhez hozzátartozik az áruházaink könnyebb megközelíthetősége is. A tesztidőszak után a kihasználtság és a vásárlószám függvényében döntünk majd arról, hogy továbbra is fenntartjuk-e a járatot.

A buszjáratot előzőleg az áruház 2017 februárjában szüntette meg Nagyatádon.

(Kép: tesco.hu)

Megosztás