Ezüstérmet hozott az új év a nagyatádi fiataloknak

A Nagyatádi FC U9-es csapata ezüstéremmel a nyakában tért haza Kaposvárról, az újévi gyermek labdarúgó kupáról. A torna legjobb játékosa is a nagyatádi csapatból került ki.

Egyebek között a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Tehetségközpont gárdáját és a Siófok csapatát is maga mögé utasították a nagyatádi fiatalok a Kaposváron rendezett újévi labdarúgó teremkupán, és ezzel a teljesítménnyel ezüstérmet szereztek. Az atádi gyerekek a Pécsi MFC-vel szemben maradtak alul a döntőben.

A torna legjobb játékosa címmel Vukan Nikolic fia, Lazar Nikolic büszkélkedhet.

A Horváth Milán, Talpas Benet, Nagy Zalán, Szabó Csongor, Nagy Soma, Nikolic Lazar, Horváth Viktor, Kálazi Valentino alkotta csapat ezzel a szerepléssel jó alapot teremtett a tavaszi Bozsik Gyermeklabdarúgó fesztiválokra, amiből félévente négyet rendeznek. 

A csapatot Szakály Gyula és Rácz Ferenc készítette fel a megmérettetésre.

– Három meccset nyertünk a csoportban, ez mindenképp egy nagyon jó eredmény. A fiúk a korosztályukhoz képest magas szinten vannak – mondta el Szakály Gyula.

Hozzátette: ennek a korosztálynak nem állandó mérkőzései vannak, hanem ősszel, télen és tavasszal a környékről összegyűlnek a csapatok, majd egy minitorna keretein belül mérkőznek meg egymással. Ezeken a tornákon nem az eredmény a lényeg, hanem az, hogy minél több játéklehetőséghez jussanak a gyerekek. 

 

(Képek: Nagyatádi FC facebook)

Megosztás