Gálaest lesz hétfőn a kulturális központban

„amíg a szemed ellát” – hangokkal, dalokkal, szavakkal. Ez a mottója a Prológ Nagyatád Alapítvány közelgő gálaestjének, amelyet hagyományosan decemberben rendeznek meg a kulturális központban, és átadják a Pro Communitatis Nagyatád Díj kitüntetéseket is.

December 11-én (hétfőn), 17 órakor a kulturális központ színháztermében rendezik meg a Prológ Nagyatád Alapítvány gálaestjét.

Az esthez kapcsolódó műsorban fellép majd az Acoustic Classroom zenekar, Birkás Csaba, Fejér Zoltán György, Gara Bella, Kollonay Zoltán, Kozics Nikolett, Lacza Attila, valamint a Nagyatádi Vegyeskar.

Hagyományosan ezen az estén adják át a Pro Communitatis Nagyatád Díj kitüntetést is, amelyet minden évben olyan személyek vagy közösségek kapnak, akik Nagyatád közössége érdekében, hosszú időn át önzetlenül és eredményesen végeztek valamilyen tevékenységet. Minden évben két ilyen díjat ítél oda az alapítvány kuratóriuma.

Az idén már nyolc éve alapított alapítvány célja egyebek között az, hogy támogassa a közösségi, történeti, természeti, társadalmi értékek és hagyományok megőrzését, közzétételét és továbbfejlesztését, a művészeti, tudományos, történeti, kulturális és sport tartalmú kezdeményezéseket és folyamatokat, segítse a helyi tehetségek kibontakozási, fejlődési lehetőségéit.

A műsor, illetve a díjak átadását követően az alapítvány vendégül látja a megjelenteket a kulturális központ aulájában.

További információk a meghívón:

Megosztás