Gálaműsorral zárták az évet a kötélugrók

A legkisebbek és a legrutinosabbak is színpadra léptek szombaton este a kulturális központ zsúfolásig telt színháztermében a nagyatádi kötélugrók kilencedik gáláján, amelyet most képeken mutatunk meg.

Legyen szó azokról, akik még alig egy éve ragadtak kötelet, és legyen szó azokról, akik már egy évtizednél is régebb óta űzik ezt a sportágat, mindegyikük színpadra lépett szombaton este. Hagyomány, hogy karácsony előtt egy gálát tart a Nagyatádi Kötélugró Klub. Immár kilencedik alkalommal készültek egy olyan műsorral, ahol mindenki, aki a klub tagja, megmutathatta magát.

Felsorolni is nehéz lenne (bár, azért igyekszünk minden eredményükről beszámolni), hogy egy évad során hány érmet szereznek a sportolók, illetve a nyáron az USA-ban a világbajnokságon is bemutathatták – az egész világnak – a tudásukat.

Jüngling-Czotter Éva, az egyesület vezetője a gála végén köszönte meg a folyamatos támogatást.

– Nagyon nagy izgalommal készült mindenki. Ennek a gálának az volt a célja a legkisebb tagoktól, a legnagyobb tagokig megmutassuk tudásunkat, az ügyességünket, akaraterőnket és kitartásunkat, illetve azt az utat, amit a céljaink eléréséért megtettünk – fogalmazott.

A gála végén egy meglepetéssel is készültek, az All I Want for Christmas Is You című örökzöldre készítettek egy koreográfiát.

(Fotók: Pünkösd Márton)

Megosztás