Gólzáporos meccseket játszottak az atádi csapatok

A férfi kézilabdacsapat meccsén pontosan 80 gól esett, míg a Mudin Imre Sportcentrum közönsége 7 gólt láthatott a hétvégén. A cikkben az NFC mérkőzésének összefoglalóját is megtekinthetik.

Nagyatádi FC – Segesdi SE 6:1 (4:0) Gólszerzők: Vrban Nikolas, Nikolic Vukan, Jerkovic Marko, Dekanics Márk (2), Horváth Péter; Keresztény Gergő (Segesdi SE)

A sereghajtó Segesd érkezett Nagyatádra tegnap délután, akik még egy győzelmet sem szereztek ebben a bajnoki kiírásban. Az NFC veretlenül várta a találkozót, és ennek megfelelően már az első félidőben négygólos előnyt szereztek az atádiak. A Segesd csapata a második félidő elején szépíteni tudott, ám a végén a Nagyatádi FC még két góllal kínálta meg a segesdi kaput, beállítva ezzel a 6:1-es végeredményt.

A mérkőzés összefoglalóját az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság támogatásával láthatják:

Tungsram SE – Nagyatádi RKC 44:36 (22:18)

A Kanizsa Aréna közönségét elkényeztették a NB II férfi kézilabda dél-nyugati csoportjának mérkőzésén, ugyanis már az első félidőben 40 gól esett, amit a második félidőben még negyvennel toldottak meg a csapatok. A listavezető zalaiak győzelme nem forgott veszélyben, ugyanis az egész mérkőzésen vezettek, csak a gólkülönbség volt a kérdéses.

A jövő héten csak a férfi kézisek játszanak hazai pályán

A sportcsarnokba a PEAC gárdája érkezik, akik jelenleg a harmadik helyen állnak a pontversenyben, ám az atádiaknak fontos lenne a győzelem, mert a Mecseknádasd csak kétpontos hátrányban van az atádiakkal szemben.

A női kézisek vendégségbe mennek Hévízre, ahol kötelező lenne a győzelem, hisz a fürdővárosaik mindössze egy győzelmet szereztek a szezon során, az őszi összecsapás során pedig vereséget szenvedtek Nagyatádon.

Az NFC az Öreglak otthonába látogat. A vendéglátók az utolsó előtti helyen állnak, egy döntetlent szerezve a bajnoki kiírásban.

Megosztás