Janicsák Veca énekelt az utolsó Zenés Nyári Esték koncerten

Közeledik az augusztus vége, ezzel véget ér a nyár és a Zenés Nyári Esték. Több száz érdeklődő látogatott el a Széchényi téri zenepavilonhoz az érzelmes és frissítő hangú Janicsák Veca koncertjére.

Az X-faktor 2010-es felfedezettje, abban az évadban a legjobb női énekesnek választott énekesnő, Janicsák Veca lépett fel a ma esti, idei utolsó Zenés Nyári Esték koncerten. Az előadás több száz nézőt vonzott be, a székek megteltek, mögöttük több sorban álltak az érdeklődők, sokan a füvön foglaltak helyet, de még a templom előtti járdaszegélyen is több tucat zenerajongó ült le. A Prológ Nagyatád Alapítvány jóvoltából rendezett koncertsorozat utolsó előadása a naplementével kezdődött és egy órával később már éjszakai hangulatban ért véget a Quimby Most múlik pontosan című dalának feldolgozásával. A helyszínt, mint mindig, most is színessé tette a szervezők által felrakott díszek: lampionok, gyertyák, száraz nyári virágok teremtettek varázslatos hangulatot a park szívében.

Janicsák Veca a pop világában futott be, így többnyire igyekszik a nézők kedvére is tenni, és mindig igyekszik valami egyedit is nyújtani. Mint mondta, e kettő között kell megtalálni az egyensúlyt, hiszen a művész nem mindig alkothat szabadon, ha a hallgatóság nem vevő rá. Ennek ellenére számos saját dalt írt és zenésített meg, melyek híressé tették, és be is futottak, ilyen volt a Labirintus című szerzemény, melyet a mai koncerten is előadott. Vecát négyfős csapat kísérte el, két vokalista énekesnő, egy fürge ujjú DJ, és egy hegedűs hölgy. Így együtt felejthetetlen élmény nyújtottak a nagyatádiaknak: hallhattuk a Mennyit adsz a lelkemért, a Könnyek az esőben saját dalait, de feldolgozásokra is akadt példa, mint például a Ha volna két életem című sláger.

Megosztás