Kellemes húsvéti ünnepet varázsoltak a gyermekeknek

A kulturális központ húsvéti játszóházat hirdetett, ahol számos kézműves foglalkozás, játékos feladatok, családi kerekítő foglalkozás, koncert, kincskeresés és táncház is várta a kicsiket.

Csütörtökön délután tartották meg a húsvéti játszóházat a kulturális központban Nagyatádon. Számos programmal és meglepetéssel készültek a gyerekeknek, akik a jelenlétükkel és a mosolyukkal hálálták meg a munkát, ugyanis a kézműves asztaloknál és a kamaraterembe szervezett különböző játékokon szinte mozdulni sem lehetett. Sáráné Kocka Ágnes családi kerekítőjén a legkisebbeknek kedveskedett, sőt még Majom Úr is ellátogatott a rendezvényre a könyvtárból.

Ezekkel párhuzamosan a MintAgyerek zenekar adott koncertet a gyerekeknek.

Kétségkívül a legizgalmasabb program a kincskeresés volt, amelyben a kulturális központ dolgozói által elrejtett édességeket kellett megkeresni az épület előtti téren, réten és bokrok alján. Annak sem kellett búslakodnia, aki nem talált semmit, hisz édességet végül minden gyerek kapott.

A végén a Dió Banda húzta a nótát a gyerekeknek, amire a Fürjecske segítségével és közreműködésével perdülhetett táncra mindenki.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás