Kiégett egy nagyatádi fűrészüzem tárolója

Hétfőn teljes terjedelmében égett egy fűrészüzem ötven négyzetméteres fűrészportárolója Nagyatádon. A hosszú hétvégén fát kellett kivágniuk a tűzoltóknak a városban, Segesd mellett pedig egy autó borult az árokba.

A fűrészportároló hétfő éjszaka gyulladt ki Nagyatádon, a Szabadság utcában. A nagyatádi és a barcsi hivatásos tűzoltók három vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az utómunkálatok során átvizsgálták az egész épületet, és kihordták a szabadba a felhalmozott fűrészport. A lángok nem terjedtek át a szomszédos épületekre, a tűzesetben senki sem sérült meg.

A húsvéti hosszú hétvégén összesen huszonhat esetben riasztották a somogyi tűzoltókat. Megdőlt és veszélyeztette a gyalogos forgalmat egy nyírfa Nagyatádon, a Lőcsei utcában péntek reggel. A város hivatásos tűzoltói magasból mentőről, motorfűrésszel ledarabolták a fát. 

Árokba hajtott, és a tetejére borult egy személyautó pénteken a 68-as főúton, Segesd határában. A nagyatádi hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a járművet. Az autóban ketten utaztak, a sofőrt a mentők kórházba szállították.

Megosztás