Negyedszer is szlalomoznak Nagyatádon

Augusztus 13-án rendezik meg a 4. Szlalom Kupát Nagyatádon. A szervezők számos kísérőprogrammal is készülnek, hogy ne csak az autók szerelmeseinek legyen vonzó a rendezvény.

Hamarosan újra füstölnek a gumik a nagyatádi aszfalton, ugyanis augusztus 13-án újra megrendezik a szlalom kupát, immár negyedszer. A helyszín és a pálya ugyanaz lesz, mint tavaly, ám a szervezők készülnek kísérőprogramokkal is. Egyebek között ugrálóvár és autószimulátor is várja a közönséget, illetve a helyszínen büfé is üzemel majd.

A versenyt megelőző héten a kulturális központban nyitott csomagtartóval egy versenyautó is helyet kap, amibe a megunt, ám még jó állapotú plüss játékokat várják a szervezők, amiket majd a Plüss Kommandó kap meg, akik egyebek között kórházak gyerekosztályaira viszik őket. Ennek a részleteiről hamarosan beszámolunk.

– A tavalyihoz hasonló létszámra számítok idén is, akkor 67 versenyző állt rajthoz – mondta el ifj. Merencsics Árpád, az esemény szervezője. – Négy futam lesz, az első délelőtt 9 órakor kezdődik, az utolsó pedig délután kettőkor – tette hozzá.

Megosztás