Nehéz meccseken vannak túl az atádi kézisek

A kiélezett pontverseny második helyezettje érkezett Nagyatádra a női kézilabda NB II 17. fordulójában. A férfiak Komlóra látogattak, az NFC-re pihenő várt a hétvégén.

Nagyatádi RKC – Szekszárdi FGKC 23:34 (9:21)

A női kézilabda NB II 17. fordulója előtt az élmezőny első öt csapatát mindössze három pont választotta el egymástól. Közülük a Szekszárd együttese látogatott Nagyatádra pénteken este, akik a második helyen állnak a pontversenyben. A vendégek már az első félidőben huszonegy gólt dobtak, az atádiak pedig kilencet, így az ellenfél nyugodtan mehetett szünetre. A második félidő is hasonlóan alakult, a papírformának megfelelő a szekszárdiak elvitték a két pontot Nagyatádról.

A Tv8 jóvoltából az egész találkozót megtekinthetik:

Pécsi VSE – Nagyatádi RKC 34:26 (14:16)

Hasonlóan sűrű az élboly a férfiak pontversenyében is, ráadásul a Pécsi VSE csapatának kötelező volt a győzelem ahhoz, hogy versenyben maradhassanak a dobogóért. A Komlón rendezett meccsen az atádiak vendégjátéka jól kezdődött, olyannyira, hogy a szünetben még előnnyel vonulhattak pihenőre a mieink. A második félidő elején aztán a pécsiek először egyenlíteni, majd fordítani tudtak, végül nyolcgólos győzelmet arattak.

A Nagyatádi FC ezen a hétvégén nem lépett pályára. A következő hétvégén a Somogysárd csapatát fogadják a Mudin Imre Sportcentrumban.

A kézilabdásaink pihenéssel töltik a hétvégék, soron következő meccseiket április 15-én játsszák majd. A férfiak a dunaújvárosiakat fogadják Nagyatádon, a nők pedig Dunaújvárosba látogatnak.

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás