Nyereményjáték! Boldog születésnapot, Atádhír!

Három éve indult Nagyatád első és egyetlen hírportálja. Ez alkalomból ismét nyereményjátékkal ajándékozzuk meg látogatóinkat. Köszönjük, hogy minket olvasnak és néznek!

2017. november 1-jén kezdte meg működését az Atádhír. Szerkesztőségünk azóta folyamatosan azon dolgozik, hogy minden nap friss hírekkel, érdekességekkel tájékoztassa a nagyatádiakat. Most, hogy átléptük a 3. évfordulónkat, úgy véltük, illő lenne ezt megünnepelni. Kivételesen a szülinapos fogja adni az ajándékot: ismét nyereményjátékot hirdetünk olvasóink számára!

Ezzel is szeretnénk köszönetet mondani a belénk fektetett bizalomért, hogy rendszeresen olvassák, megosztják és véleményezik tartalmainkat. Nem utolsó sorban azért, mivel sokszor éppen önök azok, akik információt szolgáltatnak a számunkra.

Az Atádhír stábja a portál 2. születésnapján
Az Atádhír stábja a portál 2. születésnapján, sajnos, egy ideje már csak három fős a szerkesztőség

Az elmúlt három év alatt 3 770 hír, 957 videó, 3 700 fotó, illetve fotógaléria és 608 programajánlat került fel az oldalra. Az évek során egyre nagyobb olvasótáborra lelt hírportálunk, ez a számokból egyértelműen megmutatkozik: a facebookon most már 6500 követője van az Atádhírnek. Oldalunk látogatottsága is növekvő tendenciát mutat:

Kíváncsiak voltunk, mely hírek keltették fel leginkább olvasóink érdeklődését az idén. Nos, júliusban, a Rinya áradásakor megdőlt minden korábbi látogatottsági rekord, ahogy mondani szokás, a téma mindent vitt. Emellett a járványhelyzet is tarolt.

2020 legjei az Atádhíren:

A legtöbb egyedi felhasználó egy napon: 37.157 – júl. 26., a nagyatádi árvíz napja
A legtöbb oldalmegtekintés egy napon: 99.373 – júl. 26., a nagyatádi árvíz napja

2020 legnézettebb tartalmai az Atádhíren (oldalmegtekintések):

  1. Nagy a baj Nagyatádon27.089 (júl. 26.)
  2. Elérte Nagyatádot a koronavírus hatása –  14.528 (02. 29.)
  3. Házi karanténba került az első nagyatádi13.034 (03. 16.)

Köszönjük még egyszer, hogy minket olvasnak! És most következzen a játék!

Azon olvasóink között, akik 2020. november 2. és 2020. november 9. között megosztják tartalmainkat – #Atádhír kulcsszóval -, ajándékokat sorsolunk ki! Több megosztás – nagyobb esély!

Az alábbi nyereményeket ajánlották fel a város szolgáltatói:

A nyerteseket 2020. november 12-én sorsoljuk ki!

Megosztás