Ösztöndíjpályázat a nagyatádi hallgatóknak

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány támogatást nyújt azon nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akiknek a tanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

Pályázat benyújtására tanulmányi félévenként van lehetőség. Sikeres pályázat esetén a pályázót egyszeri kifizetéssel járó összeggel támogatja az alapítvány. Az előző félévben 465 ezer forintot ítéltek oda a 14 pályázó hallgatónak. Ők 30 és 40 ezer forint közötti öszeget kaptak. Nagyságrendileg ehhez hasonló összeget osztanak majd ki ebben a félévben is a pályázók között.

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma a 2023/2024-es tanév I. félévére pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzéséért tanuló nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatók részére, akiknek továbbtanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

A pályázathoz csatolni kell a 2022/2023. tanév II. félévi tanulmányi eredményről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, első éves hallgatók esetén a felvételi pontszámról értesítő levél másolatát, a hallgatói jogviszony igazolását, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását, a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által rendszeresített nyomtatványon.

Pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány letölthető Nagyatád város honlapjáról, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal portáján.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Bódis Bernadett a 82/504-512-es telefonszámon nyújt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. október 9. (hétfő)

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás