Teltház előtt tartottak gálát a testvérek

Vasárnap délután Nagyatádra látogatott Nemanja Nikolics. Az NFC egy gálamérkőzés keretében fogadta az FC Barcs együttesét. A Nikolics-testvérek 16 év után játszottak újra együtt..

Az NFC ellenfele a FC Barcs volt azon a gálamérkőzésen, ahol Nemanja és Vukan Nikolics 16 év után újra együtt lépett pályára. A kezdés előtt a Nagyatádi FC, a város, illetve az FC Barcs vezetői is köszöntötték a 43-szoros válogatott egykori támadót, aki júliusban akasztotta szögre a cipőjét. A vendégszeretet a Nemanja egy első félidőben szerzett mesterhármassal, látványos megoldásokkal hálálta meg, és a mérkőzésre kilátogató, aláírásért, relikviáért sorba álló gyerekekről sem feledkezett meg, amivel életre szóló élményt adott a jövő focistáinak.

Az első félidőben nemcsak Nemanja, hanem Vukan is mesterhármasig jutott, rajtuk kívül Dekanics Márk és Pákai Gergő talált be a barcsiak kapujába. A második félidőben Vukan még egy találatot szerzett, míg az FC Barcs kétszer volt eredményes, így végül 9-2 lett a végeredmény. A testvérek a 85. percben hagyták el a pályát, a zsúfolásig megtelt lelátókról pedig zúgott a vastaps, és Nemanja álma is teljesült: újra együtt játszhatott a testvérével, akivel valaha, egy emberöltővel korábban Zenta sötét utcáin baktattak az óvodába.

Megosztás