Ösztöndíjpályázat az atádi hallgatóknak

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány támogatást nyújt azon nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akiknek a tanulása anyagi helyzetük miatt nehézségekbe ütközik.

Pályázat benyújtására tanulmányi félévenként van lehetőség. Sikeres pályázat esetén a pályázót egyszeri kifizetéssel járó összeggel támogatja az alapítvány. Az őszi félévben 560 ezer forintot ítéltek oda a 18 pályázó hallgatónak. Ők 25 és 40 ezer forint közötti öszeget kaptak. Nagyságrendileg ehhez hasonló összeget osztanak majd ki ebben a félévben is a pályázók között.

A Nagyatádi Diákokért Alapítvány Kuratóriuma a 2022/2023. tanév II. félévére pályázatot hirdet azoknak a nappali tagozatos, első diplomájuk megszerzéséért tanuló nagyatádi egyetemi és főiskolai hallgatók részére, akiknek továbbtanulása szociális helyzetük miatt akadályoztatott.

A pályázathoz csatolni kell a 2022/2023. tanév I. félévi tanulmányi eredményről szóló igazolást, vagy leckekönyv fénymásolatát, a hallgatói jogviszony igazolását, valamint a család egy főre jutó jövedelmének igazolását, a Nagyatádi Polgármesteri Hivatal által rendszeresített nyomtatványon.

Pályázati űrlap és a jövedelemigazolás nyomtatvány letölthető Nagyatád város honlapjáról, vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal portáján.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Bódis Bernadett a 82/504-512-es telefonszámon nyújt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023.március 20. (hétfő)

(Nyitókép: archív, fotó: Röhrig Dániel)

Megosztás