Rendezett környezet várja a szurkolókat az NFC első hazai mérkőzésén

Elkészültek a karbantartási, felújítási munkák a Mudin Imre Sportcentrumban. Az új szezon első hazai mérkőzését szombaton öt órakor játssza a Nagyatádi FC.

Jobb, rendezetebb körülmények várják a szurkolókat a 2023/2024-es bajnoki kiírásban a Mudin Imre Sportcentrumban. Az önkormányzat megbízásából a lelátón lévő korlátokat lecsiszolták, lefestették a szakemberek, a sportpálya északi falát felújították, lefestették, szintúgy a lelátó hátsó falát, illetve a lelátót a kispadoktól és a futópályától elválasztó betonkorlátot.

Új hirdetőtáblák kerültek a felújított palánkokra, illetve a főépület előtti, járólappal fedett terület is új burkolatot kapott, ugyanide a lépcsőkhöz új védőkorlátok kerültek.

Az első hazai mérkőzését holnap délután öt órakor játssza a Nagyatádi FC. A vendég a Balatoni Vasas csapata, akik az előző szezont a hetedik helyen zárták, és tavasszal 2-0-ra kaptak ki Nagyatádon. Az első fordulóban a Nagybajom gárdáját látták vendégül, az a mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult. A jegyár a tavalyihoz hasonlóan 800 forint.

(Fotók: Ormai Bálint)

Megosztás