RKC szezonnyitó eredmények

Javában zajlik a kézilabda bajnokság. Làssuk, hogy állnak a nagyatádiak. Az RKC felnőtt női csapatunk eddig egy döntetlennel és egy vereséggel kezdett, míg a NBII férfi csapat egy nyert és egy vesztett meccsel indított.

A női NBI/B-s felnőtt csapatunk erős ellenfelekkel kezdte a szezont. Az első mérkőzés döntetlennel, 30-30 találattal zárult a DKKA ellen. A második meccsre Győrben került sor. Az Audi ETO csapata jelentős, 7 góllal nyerte a mérkőzést. (Győri Audi ETO KC U19 – RKC 35-28). Felnőtt női csapatunkkal legközelebb szeptember 28-án találkozhatnak hazai pályán a Liga Kupa B csoport mérkőzéseinek keretén belül. Ekkor a Mohácsi TE 1888-at fogadjuk 16 órától a városi sportcsarnokban.

Felnőtt férfi csapatunk első ellenfele a Dél-Takarék Mecseknádasd volt. Az első nagyatádi meccs igazán izgalmasra sikerült. A két csapat fej-fej mellett haladt. A félidőben a hazaiak 2 ponttal vezettek. A mérkőzés végére ugyan a vendég csapatnak sikerült a hátrányából faragnia, viszont így sem tudták átvenni a vezetést. Az összecsapás hazai győzelemmel zárult. ( RKC – Dél-Takarék Mecseknádasd 24-23) A második bajnoki meccset a kézilabdás fiaink Nagykanizsán vívták meg. A kanizsai csapat végig tudta tartani tekintélyes előnyét. Így a Tungsram SE – RKC mérkőzés 36-25 gólos eredménnyel zárult. A következő mérkőzésüket  Kiskörén játszák a fiúk, szeptember 28-án. Itthon legközelebb október 6-án vasárnap 16 órakor találkozhatnak NBII-es férfi csapatunkkal, akkor a bajaiak látogatnak hozzánk.

Képek: RKC

Megosztás