Sikerek idegenben

Tabon vendégeskedett a Nagyatádi FC, a forduló előtt még nyeretlen Nagyatádi RKC férficsapata pedig csupán egy vereséget szenvedett Hőgyész csapatához látogatott a hétvégén. Lássuk az eredményeket.

Tabi VSC – Nagyatádi FC 0:1 (0:0) Gólszerző: Vukan Nikolic

A középmezőny alján szereplő Tabhoz látogatott az NFC. A múltheti kiütéses győzelmet követően a mostani három pont sorsa nem volt annyira egyértelmű, hisz az első játékrészben nem született gól, illetve sokáig úgy tűnt, hogy a második félidőben sem talál be egyik csapat sem, ám a 74. percben a rutinos csatár, Vukan Nikolic belőtte a mérkőzést eldöntő találatot, amire tabi részről nem érkezett rá válasz. A nagyatádi gól után nem sokkal a hazaiak közül kiállítottak egy játékost, de az emberelőnyt nem sikerült újabb gólra váltani, így szűk, egygólos győzelmet arattak a mieink.

A hétvégén szombaton lép pályára az NFC a Mudin Imre Sportcentrumban. A délután fél 3-kor kezdődő találkozón a nagyatádiak ellenfele a Kadarkút lesz, akik jelenleg a negyedik helyen állnak a bajnokságban, míg a mieink – egy mérkőzéssel kevesebbet játszva – a tabella harmadik helyét foglalják el.

Hőgyészi SC – Nagyatádi RKC (férfi) 24:27 (12:12)

Ebben a bajnoki kiírásban a férfi kézilabdások még nem szereztek pontot, és a hétvégi ellenfelük pedig három győzelmet és egy vereséget zsebelt be a szezon során, ráadásul idegenben léptek pályára a mieink. Ennek ellenére a Hőgyész futhatott az eredmény után az első félidő során, csak a játékrész végén vették át egy időre a vezetést, ám sikerült döntetlenre hozni az első etapot. A második játékrész elején aztán két góllal lelépték a nagyatádiakat, akik hamar egyenlíteni tudtak, majd a vezetést is megszerezték, amit a lefújásig tartani tudtak. Ezzel a győzelemmel megkezdte a pontgyűjtést a Nagyatádi RKC, és a jobb gólkülönbsége miatt két helyet előre is lépett a tabellán.

Legközelebb – október 29-én – a szintén egy győzelemmel álló Pécsi VSE-hez látogatnak a mieink.

(Nyitókép: depositphotos.com)

Megosztás