Szilveszteri futóparti!

Közel 150-en vettek részt az idei óév búcsúztató futómulatságon. Jó kedvvel és családias légkörben mozogtak együtt a szilveszteri futók. Jövőre a növekvő létszámra való tekintettel már a parkot kell körbefutni.

Jövőre, ha ilyen sokan leszünk, útlezárással a parkot fogjuk körbefutni, hogy kényelmesen elférhessenek a pályán a versenyzők – jelentette be Ormai István polgármester a szilveszteri futóverseny befejeztével. Idén rekord létszámmal vettek részt a kocogni kedvelők a szilveszteri futópartin. Két futam rajtolt el: az első 11:45-kor, a legkisebbek részvételével. Karon ülök és babakocsi utasok szülőik kíséretében egy kiskört futottak a zenepavilon körül. Pontban a déli harangszóval indult a második futam: ezen már a felnőttek és a kicsivel nagyobb kihívást keresők indultak el. Összesen 5 kört lehetett futni, de bármikor ki lehetett szállni a futás közben. A nagyatádi triatlonosok nem kocogni jöttek, fürgén és sportosan teljesítették a 3 kilométer hosszú, 5 körös távot.

A célban meleg teával és szaloncukorral várták a futókat. A nevezéshez kapott szelvénnyel a verseny végén tombolasorsoláson ajándékokat lehetett nyerni. Mindenki elégedetten és a mozgástól kipirulva térhetett haza a versenyről elfogyasztani a szilveszteri ebédet, mely a futás után biztosan jobban esett. 

Megosztás