Veretlenül szereztek ezüstérmet a Bárdos iskola futsalosai

Az országos diákolimpia elődöntőjébe jutottak a Bárdos iskola teremlabdarúgói. Az elődöntőt Szentlőrincen rendezték tegnap. A tornán remek játékkal, veretlenül érték el a második helyet a nagyatádi fiatalok.

Miután a megyei döntőből kivívták a továbbjutást, az országos diákolimpia elődöntőjébe jutottak a Bárdos iskola hetedik és nyolcadik osztályos diákjai, ahol a baranyai bajnok Szentlőrinccel, illetve a Tolna vármegyei Paks csapatával mérkőztek meg.

– A Paks ellen 1-1-es döntetlent, a Szentlőrinc ellen pedig egy 0-0-s döntetlent értünk el, ezért büntetőpárbajban dőlt el a továbbjutás sorsa, amiben sajnos alulmaradtunk – értékelte Boros Bálint, a csapat edzőpárosának egyik tagja az eredményt.

Kiemelte, hogy teljesen egyenrangú ellenfelek voltak a Bárdos diákjai mind a paksi, mind a szentlőrinci csapatnak.

– Büszkén mondhatom, hogy nagyon jól szerepelt a csapat, tetszetős, jó játékot mutattak be a fiúk – zárta a beszélgetést Boros Bálint.

A Mózsi Monor, Neziri Zemri, Tóth Dániel, Szabó Norbert, Kovács Dávid, Rituper Ruben, Kiss Richárd, Károlyi Zoltán, Tóth Zsombor, Talpas Bence, Szlovák Dominik, valamint Lepsényi Dániel alkotta futsalcsapat végül veretlenül végzett a második helyen. A csapatot Boros Bálint és Fenusz László készítette fel.

Az IV. korcsoport országos döntőjébe a Paks együttese jutott. 

 

Megosztás