53 betörést ismert el a férfi

Mindössze öt hónap alatt összesen 53 betörést követett el a 60 éves férfi. Balatoni nyaralókat tört fel, ahonnan készpénzt, élelmiszert és műszaki cikkeket lopott el.

Az ügy adatai szerint, akkor még ismeretlen személy 2017 júniusa és októbere között számos alkalommal tört be a Balaton-partján, különösen Balatonszárszó és Balatonföldvár területén található ingatlanokba, nyaralókba, ahonnan készpénzt, élelmiszert és műszaki cikkeket tulajdonított el.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével egy 60 éves férfi gyanúsítható megalapozottan. Az egyenruhások a pécsi lakost 2017. november 9-én az összehangolt akciójuknak köszönhetően elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették. A férfit a Kaposvári Járásbíróság 2017. november 11-én előzetes letartóztatásba helyezte. B. István az eljárás során végrehajtott helyszíni kihallgatásokon összesen 53 betörés elkövetését ismerte el.

A rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Siófoki Járási Ügyészségnek.

Forrás és fotók: police.hu

Megosztás