Ájultra verte az élettársát, mert az elvitte a gyerekét orvoshoz

A nő 2022 novemberében vitte el a gyerekét az orvoshoz, ahova elkísérte a gyerek apja is. Ezt a börtönből szabadult élettárs nem nézte jó szemmel, annyira nem, hogy ájultra verte a nőt, amikor az hazaért a gyerekkel.

A férfi még 2015-ben szabadult a börtönből, ahova az akkori élettársa megölése miatt került. A szabadulását követően létesített kapcsolatot a jelen ügy sértettjével. Már 2022 nyarán gyakoriak voltak közöttük a veszekedések, mert a nőverő vádlott féltékeny volt. A cérna akkor szakadt el nála végleg, amikor a nő elvitte a korábbi kapcsolatából született gyermekét az orvoshoz, ahova elkísérte őket a gyerek apja is.

Amikor a nő és a gyerek az esti órákban hazaértek, a nőverő vádlott egyből veszekedni kezdett a sértettel, majd olyan erővel ütötte fejbe a konyhába menekülő nőt, hogy az elájult. A bántalmazást, persze, ekkor sem hagyta abba, a földön fekvő, magatehetetlen asszonyt többször megütötte és megrúgta az oldalát.

A nő a vádlott magatartása következtében egyéb, zúzódással járó sérülések mellett négy hét alatt gyógyuló bordatörést szenvedett.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a más ügyben jogerős büntetését töltő, visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

A felhasznált fotó a bűncselekmény helyszínén készült.

Megosztás