Az élettársa fejével akarta kitörni a buszmegálló ablakát

Őrjöngve verte az élettársát a buszmegállóban az a 28 éves férfi, akit kapcsolati erőszak és garázdaság miatt hallgattak ki a somogyi rendőrök, majd kezdeményezték a letartóztatását.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. július 5-én 16 óra körül segélyhívás érkezett, miszerint az egyik marcali autóbuszmegállóban egy nőt bántalmaznak.

Egészen pontosan az őrjöngő férfi ütötte arcon több alkalommal az élettársát, a haját megtépte, a fejét pedig a buszmegálló üvegfalába verte. Ezzel a tettével az ott várakozókban riadalmat és megbotránkozást keltett, mindezek ellenére nem a várakozók, hanem a kiérkező rendőrök vetettek véget a bántalmazásnak. 

A 28 éves T. Benjamint előállítottak a rendőrkapitányságra, majd kapcsolati erőszak bűntett és garázdaság vétség miatt elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, akik azt is megállapították, hogy a férfi már korábban is bántalmazta az élettársát. A nem túl szerencsésen párt választó nő az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a bántalmazás következtében.

A rendőrség azt írja a weboldalán, hogy amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón!

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás