Feladta magát a csecsemőjét kitevő anya

A takaróba és törölközőbe csavart újszülöttre egy fonyódi buszmegállóban bukkant rá egy pár kutyasétáltatás közben. Nekik és a gyorsan kiérkező mentőknek köszönhetően sikerült a kislány életét megmenteni. Fotókkal.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár 2021. október 10-én késő délután.

Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti. Az Országos Mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai a kisbabát megvizsgálták, és megállapították, hogy nem sokkal korábban jött világra. A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a megyei rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A kislány a siófoki kórházban az Őszi Nóra nevet kapta.

Megosztás