Késsel fenyegette a saját édesanyját egy somogyi férfi

A fenyegetést követően az idős asszony a rendőrséghez fordult, aki azt is elmondta az egyenruhásoknak, hogy az elmúlt időszakban rendszeresen bántalmazta a fia.

Hónapokon át bántalmazta a 71 éves édesanyját egy bárdudvarnoki férfi. Tegnap reggel már életveszélyesen megfenyegette, amit egy konyhakéssel nyomatékosítani is igyekezett, majd elment otthonról. Az idős asszony a rendőrségtől kért segítséget, aki elmondta nekik azt is, hogy az utóbbi időben többször is tettlegességig fajult a veszekedés közte és a fia között.

Az 51 éves bántalmazó férfit már azelőtt elkapták a rendőrök, hogy hazaért volna, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, valamint ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

A rendőrség azt írja: Amennyiben ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre! Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

(A nyitókép illusztráció, forrás: depositphotos.com)

Megosztás