Kutason szaloncukortolvajt, Böhönyén vandált fogtak a rendőrök

Egy 14 éves kutasi fiatal karácsonykor betört egy helyi családi házba, mikuláscsomagokat, szaloncukrot és műszaki cikkeket lopott; Böhönyén pedig két autót súlyosan megrongált, egyet pedig ellopott egy 48 éves férfi.

Az akkor még ismeretlen tettes betört egy kutasi ingatlanba 2022. december 25-e és 29-e között, ahonnan mikuláscsomagokat, szaloncukrot, műszaki cikkeket és különböző tárgyakat tulajdonított el. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2023. január 3-án elfogtak, és a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állítottak elő.

A tolvaj lakóhelyén tartott házkutatás során az ellopott tárgyak egy részét megtalálták.

Egy ismeretlen tettes 2023. január 3-ára virradóan Böhönye belterületén két autót súlyosan megrongált, egy harmadik kocsiból eltulajdonított egy pénztárcát, egy negyedik járművet pedig feltört, és a benne tárolt pótkulcs segítségével elhajtott. A nyomozók az elkötött járművet Nemeskisfalud külterületén találták meg. A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekményeket ugyanaz a férfi követte el, akit rövid időn belül azonosítani tudtak.

A feltételezett elkövetőt a böhönyei körzeti megbízottak január 5-én reggel elfogták, és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra. A rendőrök a 48 éves böhönyei lakost lopás, rongálás és jármű önkényes elvétele miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett kezdeményezték letartóztatását – írja a police.hu.

(Fotók: police.hu)

 

 

Megosztás