Vadelütés, kiégett kamion és oldalára borult autó

Vadat gázolt el egy autó Iharosberénynél; Barcson reklámoszlopot bontott meg a vihar; a völgyhídon lángolt egy raklapokat szállító kamion; lesodródott az útról és felborult egy autó Nagybajomnál: tűzoltói beavatkozások.

28 alkalommal riasztották a tűzoltókat a hétvégén Somogy megyében. Négy tűzesetnél és tizennégy műszaki mentésnél volt szükség az egységek beavatkozására, tíz alkalommal téves jelzés érkezett a megyei műveletirányítási központba.

Pénteken, Barcson, az Erkel Ferenc utcában egy hipermarket parkolójában egy tizenöt méter magas reklámoszlop szerkezetét bontotta meg a szél. A helyi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével a tábla veszélyesen lógó részeit eltávolították.

Szombaton kigyulladt egy raklapokat szállító kamion rakománya az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a kőröshegyi völgyhídon. A segélyhívást követően a siófoki hivatásos tűzoltók három gépjárművel vonultak a helyszínre. A pótkocsi oltását, majd a rakomány visszahűtését az egységek a megyei kataszrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végezték. A lángokat végül négy vízsugárral, csaknem négy óra alatt sikerült teljesen eloltani. A kamionban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg az eset során.

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személyautó a 61-es főúton, Nagybajom térségében szombat délután. A böhönyei önkormányzati tűzoltók a kerekeire állították és áramtalanították a gépkocsit. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

Somogydöröcskén egy fa ötméteres ága szakadt le szombat délután. A tabi önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel eltávolították a faágat és megtisztították az utat.

Vasárnap este vadat gázolt egy személyautó a 61-es főút Iharosberény és Pogányszentpéter közötti szakaszán. A balesethez a csurgói önkormányzati és az iharosberényi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

Megosztás