Far-hát ország errefelé farol

Csakis előre, nyilván, bár farolva némileg faramuci mozgáskultúra, de ne káráljunk feszt, inkább igyekezzünk tyúkeszünkkel fölfogni, hogy ez az ázsiai út, amelyet a nagy kagán mutat hőn szeretett népének. (Vélemény)

Naná, hogy az istenadtának, amelyet mindenekelőtt megvéd, alle cuzammen, migránsoktól, nemváltó aktivistáktól, brüsszelitáktól, moszkovitáktól (ja, azoktól most nem kell, dva bratanki, mint anno a lengyelekkel), bármitől, ami éppen szembejön, inflációtól pláne, egy kisujjmozdulatára visszahőköl az egész OPEC, az energiaár-robbanás megtorpan a röszkei határon, nem gyűrűzik be, mint a 70-es években az olajválság. Újabban meg a csirke far-hátnak mutatott stopot, plusz a mellye húsának, meghunyászkodik még a sertéscomb, a 2,8 százalékos tehéntej és egyebek, sitty-sutty.

A Kőbányai azért hiányzik a sorból, kicsit duzzogunk is, meg birizgál azért, hogy mi lesz, teszem azt, a csirke szárnyával vagy a karajjal, de annyi baj legyen, átállunk az 1,4-es tejről is, a mézről már rég lemondtunk, van helyette cukor, hizlal, de egyszer élünk, még egy kanállal a kávémba, Rózsika!

Csak ez a far-hát, ezen elakadtam, mert akárhonnan nézzük, ez mégiscsak a csórósággal egyenlő édes hazánkban, ahol küzdő korunk bölcs vezére úgyszólván felszámolta a munkanélküliséget, soha ennyi ember nem harcolt még a munka dicső frontján, a fizuk meg kilőttek, mint a magyar államadósság plusz áfa (hoppá, azokat ne emlegessük!), már tavaly 431 300 forint volt, bemondta a tévé, rádió és minden, ami a csövön kifér, érted, KSH, tuti, hadd pukkadozzanak a Münchenbe lefalcolt rokonok!

Na, most, akkor hogy jön ide a far-hát?! Ezen elmorfondíroztam kicsinyég, végül arra jutottam, hogy az Európa-szerte irigylésre méltó gazdasági teljesítmény hazájában csakis arra gondolhatunk, gondos atyánk még házi kedvenceinkről (értsd: a kutyusokról) sem feledkezik meg, azám, hát nem cuki?

Persze, a nemzettestünkön kívüli, azt szipolyozó globalista ballib (amely tudvalevőleg a nemzetellenes hálózat része, migránspárti, továbbá fizetett Soros-bérenc) ezt is csak cikizi, semmi se szent neki, fotókat citál meg mémeket gyárt (ráérünk?, unatkozunk, mi?) midőn tyúkanyóként védő karunkat kiterjesztjük szeretett népünk fölé (a másfélmillás karórával a csuklónkon).

Far-hát ország errefelé farol. Fölsejlik a csirke után a béka fara is. Csak most még kevésbé látszik. A nyári verőfényben már jobban kivehető lesz a láthatár.

 

 

Megosztás